Om BH Klubben

Som initiativtager og ideudvikler til Bichon Havanais Klubben står jeg, Charlotte B. Gade. Jeg har hverken mange års erfaringer indenfor racen eller nogen former for specialistviden.

Til gengæld har jeg (og en hel del andre) længe savnet ét samlet sted som KUN er for Bichon Havanais racen.

Et sted hvor vi langt hurtigere og langt mere overskuelig kan vidensdele, inspirere, informerer, oplyse og hjælpe hinanden med at skabe overblik over alt omkring Bichon Havanais hunden.

Jeg håber at rigtig mange, uanset erfaring og viden, vil bidrage med alt fra små historier og smarte tricks, til oplysninger om planlægning af hvalpe og avlsgodkendte kommende fædre.

Charlotte B. Gade

Webdesigner, Rejsejournalist & Hundemor

Missionen for Bichon Havanais klubben

Bichon Havanais Klubben er et helt nyt netværk for alle Bichon Havanais elskere. Uanset om du har mange års erfaringer eller du blot går med overvejelser om at anskaffe dig den skønne lille selskabshund, så er du velkommen i klubben.

Klubbens mission er at gøre det langt nemmere og mere overskueligt at finde oplysninger om alt fra avlsgodkendelse og hvalpekøb, til tips og gode råd, samlet ét sted.

BH Klubben er IKKE en del af hverken DKK, KSS eller andre organiserede klubber – indhold i denne klub beror alene på private menneskers interesser, oplevelser og erfaringer med Bichon Havanais. 

Er der tvivl om oprigtighed eller andet, vil det altid anbefales at der tages kontakt til DKK og/eller KSS.

Med Klubben håber vi på, at skabe en social platform hvor vi ikke bare formidler kontakt til stamtavle hvalpekøb, men også bidrager til en vidensbase som kan inspirere og hjælpe især nye og kommende Hava familier med at træffe gode og sunde beslutninger.

Tonen og fordømmelsen på de sociale medier kan i hundebranchen være meget hård og fordømmende – dette vil ikke blive tolereret i klubben – der skal være plads til alle og ingen spørgsmål er dumme.

Klubbens 3 hovedaktiviteter

Klubbens 3 hovedaktiviteter er Bloggen, Avlsgodkendte hanhunde & Hvalpeplanlægning.

Vi påtænker også at lave et decideret forum, hvor spørgsmål kan inddeles i kategorier.

Under de fleste sider findes der i bunden et kommentarfelt. Dette er man velkommen til at skrive i og sidens “indehaver” får direkte besked.

En sideindehaver kan dog fravælge at der kommenteres på sin side.

Klubbens medlemskaber

For at kunne være aktiv i klubben er det en nødvendighed at oprette sig som medlem.

Med medlemsskab undgår vi SPAM og har mulighed for at udelukke personer som ikke deler vores interesse.

Der findes 3 typer medlemsskaber:

  • Standard
  • Avlsgodkendt
  • Hvalpekuld

Forskellen på medlemsskaberne kan du læse om her:

Standard medlem

Et standard medlemskab er helt basalt hvor du får mulighed for at være aktiv stille spørgsmål og/eller kommentere under indlæg.

Et standard medlemskab er helt GRATIS

Avlsgodkendt medlemskab

Et avlsgodkendt medlemskab får du din egen side med din Avlsgodkendte hanhund. På din side indgår billeder, stamtavle, informativ tekst, kontaktoplysninger m.m. samt et kommentarfelt hvor du får direkte besked, når der kommer en kommentar.

En besøgende kan sortere Avlsgodkendte hanhunde efter landsdel og farve.

Dette medlemskab løber for et år ad gangen, for at sikre at siden stadig er relevant.

Avlsgodkendte hanhund medlemskab er lige nu gratis, men senere vil der blive opkrævet et mindre administrationsgebyr som dækker vedligeholdelse og oprettelser af sider, samtidig med at vi sikrer at siderne altid er relevante og opdaterede.

Hvalpekuld medlemskab

Planlægger du hvalpe kan du ligeledes få din egen side hvor der indgår billeder, stamtavle, informativ tekst, kontaktoplysninger samt valgfri mulighed for et kommentarfelt og opskrivning på hvalpeliste.

En besøgende kan sortere hvalpe efter landsdel.

Tillader du kommentarfelt og hvalpeliste, vil du få direkte besked på mail, når nogen kommenterer eller nogen skriver sig på listen.

Medlemskab som Avlsgodkendte.

Bloggen – skriv artikler og del dine erfaringer

På Bloggen vil der løbende komme inspirerende artikler omhandlende emner vi gang på gang oplever der bliver stillet spørgsmål til.

Det er hensigten at Bloggens artikler skal udarbejdes af både klubben og klubmedlemmerne.

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med at skrive en artikel om noget du har god erfaring med, så er du meget velkommen.

Eneste krav er at indholdet bidrager med relevant inspiration, tips og gode råd som andre kan få glæde af.

Send os et oplæg info@bh-klubben.dk

Dine input og gode ideer

Har du input og gode ideer til emner og/eller kategorier som du synes vi skal implementere i klubben, så hører vi gerne fra dig – kontakt os på info@bh-klubben.dk  

Vi overvejer selv om det kunne være interessant med sider som:

  • Et Forum
  • Hundefrisører
  • Hundelegegrupper
  • Kalendere med aktiveteter

Regler for gruppen

Dem er der heldigvis ikke mange af, men selvpromoverende reklamer kan vi ikke lide!

Du må gerne linke til – og anbefale sider om relevante ting såsom pelsprodukter, foder, tilbehør etc., men kun som svar på et stillet spørgsmål.

Skulle der alligevel snige sig en selvpromoverende reklame ind, vil der uden forudgående varsel blive opkrævet et annoncegebyr.

Tal (skriv) ordentligt

Det er vigtig at tonen i gruppen er god!

Vær altid opmærsom på, at det er nemmere at misforstå på skrift end det er at tale ansigt til ansigt.

Overvej altid om det du skriver kan misforståes. Selv om vi ikke altid er enige, så skal den gode tone og atmosfære i klubben opretholdes!

Forum

Vi forventer snarest at gå i gang med også at lave et forum.

Med et forum på siden, vil det blive langt mere overskueligt både at stille spørgsmål og finde svar, end vi fx. kender det fra sociale medier hvor et spørgsmål/svar hurtigt drukner efterhånden som der kommer nye til.

Forummet vil blive opdelt i kategorier, så man kan gå direkte til et kategori som passer til det spørgsmål man måtte have.

Er der forslag/ønsker til kategorier og indhold i et forum, hører vi dem meget gerne – skriv til os på info@BH-klubben.dk